Τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου τελικού

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη (22/5, 22:00) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19.30 ενώ το γήπεδο θα είναι κλειστό από τις 14.00 και θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας.

-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Πρόσβαση θα υπάρχει μόνο προς τα εκδοτήρια αν κι εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα