Τα μηνύματα του Κυριάκου

Όπως αναμενόταν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοινώθηκαν ως οι νέοι αντιπρόεδροι της Ν.Δ.

Οι δύο αντιπρόεδροι σηματοδοτούν για το πως θα κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο διάστημα. Ο μεν Χατζηδάκης θα έχει την ευθύνη για τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος που θα είναι σε φιλελεύθερη κατεύθυνση και θα δίνει βάση στον ιδιωτικό τομέα. Ο δε Γεωργιάδης, που αναλαμβάνει τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου, θα κρατά την μπαγκέτα του σκληρού ροκ ως προς την αντιμετώπιση της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο αντιπρόεδροί του, ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και το στενό επιτελείο (μεταξύ άλλων Κουμουτσάκος, Μπεκίρης, Ν. Γεωργιάδης, Μακ. Λαζαρίδης, Κ. Κυρανάκης) είναι αυτοί που επιχειρούν κάθε πρωί να εκμεταλλευτούν τη θετική για τη Ν.Δ. συγκυρία, να αποφύγουν λάθη και να κεφαλαιοποιήσουν το ταχύτερο τη δυναμική από την εκλογή του Κυριάκου στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης μου ανέθεσε ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ», δήλωσε έξω από τα γραφεία της Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του κόμματος για την επιλογή. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα» και κατέληξε: “Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον Κωστή Χατζηδάκη”.

Συναντήσεις

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον πρωθυπουργό, όπως και με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Την επομένη ημέρα, Παρασκευή στις 12 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα