“Τα νέα μέτρα δεν είναι σκληρά”

Διαφορετική άποψη έχει ο Σωκράτης Φάμελλος αναφορικά με τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου που θα εφαρμοστούν στην χώρα, αφού εξέφρασε την διαπίστωσή του ότι ¨αυτά  δεν είναι σκληρά”.

Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στα Παραπολιτικά fm αναμένεται να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων καθώς τα σαρωτικά μέτρα για μισθούς και συντάξεις εμφανίζονται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέτρα μη υπερφολόγησης και μέτρα που δεν είναι σκληρά.

Συγκεκριμένα ο κ. Φαμέλλος σημείωσε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά».

Τόνισε, επίσης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, πως πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση που δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία.

Για το ασφαλιστικό είπε πως η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν.

Ανέφερε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη και αυτό διαφάνηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της.

Επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν την συμφωνία με τους εταίρους λέγοντας ότι αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη τους

Σχολιάζοντας πληροφορίες για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών τόνισε πως για όλους τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει σχέση τιμιότητας με την κοινωνία.

Είπε πως όλα τα στοιχεία πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα