Τα πάντα για Μιραλάς!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαψεύδει οποιοδήποτε μετεγγραφικό σενάριο, καθώς έχουμε ακόμη Νοέμβρη και δεν θέλει να αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές ανεπαρκείς, ωστόσο ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί σφοδρή επιθυμία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστής που αν έρθει, αυτό θα συμβεί με δανεισμό. Ο Βέλγος παίρνει 3.000.000 ευρώ περίπου από την Έβερτον, που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καλύψουν το μισό του συμβόλαιο για 15 περίπου παιχνίδια και να τον πληρώνουν στην ουσία 100.000 ευρώ το 90λεπτο!

Ο β’ γύρος, ωστόσο, θα κρίνει ολόκληρο πρωτάθλημα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει μέχρι τα Χριστούγεννα να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του (άλλωστε, αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος). Μία τέτοια ακριβή κίνηση ίσως κριθεί απαραίτητη, ιδίως από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Μιραλάς θέλει να παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό για να πάει ετοιμοπόλεμος στο Μουντιάλ!

Πιθανή αγορά του Βέλγου από την Έβερτον απορρίπτεται, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ και αυτό τα ποσά για ελληνικές ομάδες είναι απαγορευτικό. Ο δανεισμός, ωστόσο, φαντάζει τέλεια επιλογή για όλους. Αρκεί, φυσικά, η Έβερτον να δεχθεί και το κυριότερο να μην… αλλάξει προπονητή μέχρι τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα