Τα πάντα… όλα, για πάντα!

ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ NOVA!

Η Nova απογειώνει τα Χριστούγεννα παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη 3Play πρόταση, που καλύπτει όλη την οικογένεια σε ψυχαγωγία και επικοινωνία!

Η νέα #SuperPlay εμπορική πρόταση της Nova, πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα για πάντα, καθώς οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν:

• Ασύλληπτες ταχύτητες με VDSL internet έως 50 Mbps, για να σερφάρουν όλοι ταυτόχρονα!
• Απεριόριστη επικοινωνία με όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, με πραγματικά απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά αλλά και προς όλα τα κινητά χωρίς κανένα όριο χρήσης!
• Όλη τη Nova, με την αθλητική δράση των καναλιών Novasports, την κινηματογραφική μαγεία των καναλιών Novacinema, με ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ειδησεογραφία και όλα τα μεγάλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια.
• Μοναδική τηλεοπτική εμπειρία, σε High Definition, με όλες τις νέες δυνατότητες (pause, play, rewind), μέσα και έξω από το σπίτι, με Nova GO!

Η νέα εμπορική πρόταση παρέχεται στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, αφού όλα τα παραπάνω προσφέρονται με 59,90€/μήνα για πάντα, και με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό αλλά και την εγκατάσταση!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εμπορική πρόταση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο http://www.nova.gr/superplay

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα