Τα… πάνω κάτω (1-2) έφερε στη Μυτιλήνη ο Αγροτικός!

 

Εντυπωσιακό μπάσιμο στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε στη Μυτιλήνη ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας για το Κύπελλο 2-1 της Καλλονής που απογοήτευσε το κοινό της.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 18’ με τον Φράγκο να εκμεταλλεύεται το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ Γιακουμάκη και να ανοίγει το σκορ. Το γρήγορο γκολ έδωσε άλλον… αέρα στους γηπεδούχους, που είχαν τρεις καλές στιγμές με Παραΐμπα (28′), Κέρι (31′) και Σοφιάνη (43′), ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Μπουρντουζάν, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν ούτε σε μία φάση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να αντιδράσουν και στο 54’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τεγούση. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ και την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 86’ ο Τάι που αναδείχθηκε σε… χρυσή αλλαγή για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Νίκο Νεντίδη.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Άντερσον Παραΐμπα, Γιώργου (74′ Σάββα), Φράγκος, Κέρι (83′ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26′ Σοφιάνης).

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63′ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83′ Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51′ Τάι), Τριανταφυλλάκος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα