“Τα πήρε” με την UEFA η Μπορούσια Γκλάντμπαχ

Το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Μπορούσια ΓΚλάντμπαχ  για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αναβλήθηκε, όχι επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά για διάφορους άλλους λόγους.

Η βροχή στη βρετανική πόλη ήταν έντονη, αλλά σταμάτησε λίγηώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η UEFA ανέβαλε το ματς επειδή νωρίτερα είχαν πέσει αρκετοί κεραυνοί κοντά στο γήπεδο. Η κεραυνοί δημιούργησαν πτώση της τάσης του ρεύματος στην πόλη και κυκλοφοριακό κομφούζιο και υπήρξε ανησυχία ότι θα δημιουργηθεί θέμα με την ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση του γηπέδου και ότι πολύς κόσμος δεν θα κατάφερνε να φτάσει στην ώρα του στο γήπεδο. Έτσι, αποφασίστηκε η αναβολή και η τέλεση του αγώνα την ίδια ώρα το βράδυ της Τετάρτης.

Η γερμανική ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα, διότι θεώρησε πως το ματς μπορεί να  γίνει κανονικά και πως με την αναβολή, πολλοί φίλοι της ομάδας θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στη Γερμανία χωρίς να δουν τον αγώνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα