«Τα προβλήματα έχουν ενώσει τον ΟΦΗ»

Προηγείται ο ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει… Πάνω στη συγκεκριμένη λογική κινείται το σκεπτικό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπως εκφράστηκε από τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τους Κρητικούς, τονίζοντας πως δεν θεωρεί αποδυναμωμένη την ομάδα της «μεγαλονήσου» και ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Αναλυτικά όσα είπε ο 46χρονος προπονητής:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι και για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ. Έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι τα προβλήματα τούς έχουν ενώσει, τους έχουν κάνει πιο δυνατούς. Αυτό που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι είναι ότι παλεύουν και -όπως που λέει ο προπονητής τους- κάνουν κατάθεση ψυχής. Οπότε ξέρουμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι σε μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ευελπιστώ εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Όλοι ξέρουμε την ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό. Αγωνιστήκαμε δύο φορές πέρυσι και η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Ευελπιστώ να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο και ο κόσμος.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα παιχνίδι συγκεκριμένα που θα κρίνει τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Υπάρχουν έντεκα ματς και πολλά μπορούν να συμβούν. Το σημαντικό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας, την ομάδα μας, και να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στα τελειώματα. Στα εκτός έδρας δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώνουμε πως πρέπει. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας γιατί δεν μπορούμε έχουμε 15-20 ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ. Και στο επίπεδο που θέλουμε και θέλουμε να είμαστε πρέπει στις δυο-τρεις ευκαιρίες να κάνουμε ένα γκολ.

Σκέφτομαι τον ΟΦΗ, γιατί είναι αρκετά είναι κρίσιμο παιχνίδι και αυτό είναι που υπάρχει στο μυαλό μου. Για το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει το περιθώριο ακόμη μιας εβδομάδας. Αλλά προτεραιότητα έχει το ματς με τον ΟΦΗ.

Είμαστε καλά, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών δεν προπονηθήκαμε όπως έπρεπε και στην ένταση που θέλαμε. Χάσαμε επί της ουσίας δύο προπονήσεις. Η ομάδα πάντως είναι φρέσκια και όλα παιδιά υγιή.

Ο Ταυλαρίδης είναι έμπειρος και το πάθος που βγάζει σε κάθε φάση είναι αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής και φίλαθλος. Όποιος πάντως κριθεί ν’ ανταπεξέλθει στο ρόλο θα κάνει τη δουλειά του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα