Τα πυρά τραγουδιστών κατά της Δημητρίου: «Οπτικό-ακουστικό σκουπίδι. Θλιβερό»

Χαμός επικρατεί στα social media από το βράδυ της Τετάρτης με το που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Jumbo, η πασχαλινή διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Μέσα σε χρόνο dt, κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 views στο youtube, που αποτελεί ρεκόρ προβολών.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια ερμηνεύει με έναν διαφορετικό τρόπο το «Ποια θυσία», αναρωτιέται αν έχει μείνει «Λίγη πετσούλα» και για εκείνη, και ζητάει από το μοντέλο να τσουγκρίσει τα αβγά μαζί της…και να χτυπήσει σαν άντρας.

Πλήθος κόσμου αντέδρασαν αρνητικά σε αυτό που είδαν, και ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι, που δεν δίστασαν να την «κράξουν» σε Facebook και Instagram.

«Θλιβερό και αστείο συνάμα» ήταν το καυστικό σχόλιο της Άντζυς Σαμίου.

«Παρακαλώ μην αναπαράγετε αυτό το οπτικο-ακουστικό σκουπίδι /διαφήμιση με την καημένη την Άντζελα. Δεν είναι αστείο!Αδιαφορήστε για τους κρετίνους του Jumbo και κάντε μου μια χάρη… μην ξαναπατήσει κανείς εκεί όσο φτηνά κι αν πουλάνε τα βρωμοπαίχνιδά τους. Αρκετά πια μας έχουν υποτιμήσει!»  ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Λίγη Πετσούλα» έγραψε στο Facebook ο Ματθαίος Γιαννούλης και το ειρωνευτικό status του για τη συνάδελφό του, συμπλήρωσαν με αρνητικά σχόλια πολλοί θαυμαστές του.

Ενώ ο Σταμάτης Κραουνάκης πρότεινε να βγάλουν διαφήμιση με τη Μποφίλιου να τραγουδάει.

«Δεν υπάρχει – ιεροσυλία – σκιάχτηκα με το βλέμμα της», δήλωσε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά.

Βροχή αρνητικών σχολίων για τη μητέρα της όμως, «έπεσαν» και στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της Όλγας Δημητρίου. Το βράδυ της Τετάρτης και μετά τον σάλο που ξέσπασε η διαφήμιση, ανάρτησε στο προφίλ της ένα βίντεο με τη μητέρα της να ερμηνεύει στη πίστα του «Ρremiera live» το επίμαχο τραγούδι, με το εξής σχόλιο.

«Η απάντηση μου!!!!! Αυτή ειναι η αξία του καλλιτέχνη!!!!!».

Όσον αφορά τη δική μας άποψη, που δεν την κρύβουμε στην «Άποψη» και μπράβο και μαγκιά της , που λέει και ένα τραγούδι της, που το έκανε αυτό η Άντζελα Δημητρίου.

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

δημητιθ

δδδδδδδ τελικο

κροθνοακης

πετακα

σφσφσφφ

γιναοθληηςς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα