Τα σκάει για Μανωλά η Μάντσεστερ!

Το ότι ο Κώστας Μανωλάς κάποια στιγμή θα φύγει από τη Ρόμα και θα πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα ή σε μεγαλύτερη ομάδα είναι βέβαια, το θέμα είναι το «πότε;». Η απάντηση ίσως είναι «τώρα», και σε καλύτερο πρωτάθλημα και σε μεγαλύτερο σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει 40.000.000 ευρώ στη Ρόμα για τον Έλληνα αμυντικό, εκ των κορυφαίων στόπερ του ιταλικού πρωταθλήματος επί σειρά ετών, που σε ηλικία 25 ετών μετράει πάνω από 300 παιχνίδια σε επαγγελματικό (και υψηλό) επίπεδο, κάτι σπάνιο και μοναδικό για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέρει τι βλέπει και γι’ αυτό τον έχει πρώτο στη λίστα του, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τα τελευταία χρόνια η πιο «λούζερ» ομάδα στις μετεγγραφές. Το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά λήγει το 2019, αλλά αν ισχύει το ποσό των 40.000.000 ευρώ μιλάμε για πολλά λεφτά και δύσκολα θα τα αρνηθούν οι Ρωμαίοι. Άλλωστε, έχουμε 2017 και πλέον η Ρόμα δικαιούται το μεγαλύτερο μέρισμα από αυτά τα λεφτά, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα