Τα συγκινητικά λόγια της Ρούλας Κορομηλά για τις δύσκολες ώρες του Mega

Για τη Ρούλα Κορομηλά το Mega είναι ένα κανάλι που σηματοδότησε τη λαμπερή της καριέρα. Από τη συχνότητά του για πολλά χρόνια παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το «Μπράβο» και τα όσα δραματικά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο κανάλι, με το μέλλον του να κρίνεται αβέβαιο, μόνο συγκίνηση και θλίψη θα μπορούσαν να της προκαλέσουν.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται σε διακοπές μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με το «Ε», βλέποντας το τρέιλερ της έναρξης των επαναλήψεων του show της στο Mega, οι αναμνήσεις πλημμύρισαν το μυαλό της και μέσω του Facebook ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Το mega Channel τα τελευταία χρόνια βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο της κριτικής. Δεν ειναι όμως αυτό το θέμα μου . Το συγκεκριμένο κανάλι με σοβαρότητα και επαγγελματισμό δημιούργησε σπουδαίες παραγωγές , σειρές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές ιδιαίτερα προσφιλείς στο τηλεοπτικό κοινό . Σ ένα κανάλι δεν είναι μόνο τα προγράμματα αλλά είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι , που εργάζονται μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες για να παράγουν έργο . Στη δύσκολη περίοδο που διανύουν , ΑΥΤΟΙ έρχονται πρώτοι στη σκέψη μου/μας. Είναι τιμή μου , που εργάστηκα εκεί και ιδιαίτερα συγκινητικό πως το τρέιλερ για τα ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού ξεκινά με το ΜΠΡΑΒΟ κ είναι γεμάτο εικόνες από τις εκπομπές που κάναμε εκεί (για πολλά χρόνια) και άφησαν τη δίκη τους ιστορία στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα . Εκπομπές που έγιναν με άψογη συνεργασία, σεβασμό, πλήρη υποστήριξη και πολύ μεράκι . Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εργαζόμενους του καναλιού που συνεχίζουν , να μάχονται κ να παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες… αλλά και μια ευχή , να τελειώσουν όλα γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο γιατί άλλωστε ας μη ξεχνάμε, τα κανάλια με ιστορία δύσκολα σβήνονται από το χάρτη…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα