Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το χαμένο αεροσκάφος

 Όλα τα ενδεχόμενα  είναι ανοιχτά για το χαμένο αεροσκάφος της Μαλαισίας.  Από την πλευρά τους οι αρχές της Μαλαισίας σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης, παρουσίασαν την δική τους εκδοχή για την εξαφάνιση του Boeing.

Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζονται από την Αστυνομία για το χαμένο αεροσκάφος είναι: η αεροπειρατεία, το σαμποτάζ, ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών ή του πληρώματος και προσωπικά προβλήματα των επιβατών ή του πληρώματος.

 Δεκαεννιάχρονος Ιρανός ο ένας επιβάτης με το κλεμμένο διαβατήριο στο μοιραίο Boeing

Εν τω μεταξύ, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός εκ των δύο επιβατών που επιβιβάστηκαν στην πτήση των Malaysia Airlines με κλεμμένο διαβατήριο. Πρόκειται για έναν 19χρονο Ιρανό, με το όνομα Pouria Nour Mohammad Mehrdad. Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, ο Mehrad και ο δεύτερος άντρας, ο οποίος επίσης ταξίδεψε με κλεμμένο διαβατήριο, είχαν εισέλθει παράνομα στη Μαλαισία στις 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης έγινε γνωστό ότι Pouria Nour Mohmammad Mehrdad δεν είχε εμπλοκή με τρομοκρατική οργάνωση, ζητούσε άσυλο και επιθυμούσε να πάει στη Γερμανία.

Εισέπραξε επιβάτης αποζημίωση μαμούθ από ασφαλιστήριο ζωής;

Επίσης ανακοίνωσαν ότι ερευνούν την πιθανότητα ένας από τους επιβάτες να είχε εισπράξει αποζημίωση μαμούθ από ασφαλιστήριο ζωής, λίγο πριν την πτήση. Εν τω μεταξύ, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός εκ των δύο επιβατών που επιβιβάστηκαν στην πτήση των Malaysia Airlines με κλεμμένο διαβατήριο. Πρόκειται για έναν 19χρονο Ιρανό, με το όνομα Pouria Nour Mohammad Mehrdad. Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, ο Mehrad και ο δεύτερος άντρας, ο οποίος επίσης ταξίδεψε με κλεμμένο διαβατήριο, είχαν εισέλθει παράνομα στη Μαλαισία στις 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης έγινε γνωστό ότι Pouria Nour Mohmammad Mehrdad δεν είχε εμπλοκή με τρομοκρατική οργάνωση, ζητούσε άσυλο και επιθυμούσε να πάει στη Γερμανία. Οι αρχές στη συνέντευξη Τύπου διέψευσαν ακόμα την πληροφορία ότι υπάρχουν 5 άτομα που δεν επιβιβάστηκαν στην πτήση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα