Τα τρία «όχι» του Σάμαρη

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στη Λισαβώνα, καθώς ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, επιλέγει τον Λιούμπομιρ Φέισα για την αρχική ενδεκάδα των «αετών», το γεγονός αυτό όμως δεν στάθηκε αφορμή για να αποχωρήσει παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα.

Μια κινέζικη, μια αγγλική και μια ρωσική ομάδα προσέγγισαν με συγκεκριμένα ποσά την Μπενφίκα και τον 27χρονο Έλληνα διεθνή μέσο, αλλά… έφαγαν πόρτα.

Ξεκινώντας από το πιο προφανές, η ρωσική είναι η Ζενίτ. Οι διοικούντες την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προσέφεραν 10.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα, αλλά τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Μετά την άρνηση, οι Ρώσοι φαίνεται ότι στρέφονται στον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα, ώστε να καλύψουν το κενό του Αξέλ Βιτσέλ.

Η κινέζικη ομάδα – της οποίας το όνομα δεν αναφέρεται από την πορτογαλική ιστοσελίδα που αποκάλυψε το θέμα, “DN” – αλλά ξεκαθαρίζεται ότι ανήκει στην πρώτη κατηγορία – έδειξε τη διάθεση να προσφέρει 17.000.000 ευρώ στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Η Μπενφίκα έδειξε θετική στο άκουσμα και μόνο του ανωτέρω ποσού, αλλά ο Σάμαρης αρνήθηκε κάθε συζήτηση.

Και η τρίτη ήταν από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, δύο ομάδες από το Νησί ενδιαφέρθηκαν για τον διεθνή Έλληνα μέσο, αλλά μόνον η Σάντερλαντ (19η στην Premier League) έκανε επίσημη κρούση. Του πρότεινε, μάλιστα, διπλασιασμό αποδοχών  – το τωρινό συμβόλαιό του με την Μπενφίκα προβλέπει 1.300.000 ανά σεζόν – αλλά ούτε αυτή στάθηκε ικανή να κάνει τον Σάμαρη να αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα