«Τα τσέπωσαν τέσσερις Αρμένιοι παίκτες»

Κι ενώ η Αλβανία θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει την πρόκριση σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μία σέρβικη εφημερίδα (αλλά και ένα ραδιόφωνο που ανακυκλώνει συνεχώς το ρεπορτάζ) αποκάλυψε πως τέσσερις παίκτες της Αρμενίας δωροδοκήθηκαν στο ματς Αρμενία-Αλβανία 0-3 που σφράγισε την πρόκριση των γειτόνων μας!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι παίκτες που τα «πήραν» είναι ο τερματοφύλακας και τρεις ακόμη, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο στοιχεί που να οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. Τα λεφτά που δόθηκαν είναι 500.000 ευρώ στον καθένα, ενώ υπάρχουν και πολλές αναφορές για ύποπτες μεταπτώσεις των στοιχηματικών αποδόσεων λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, μεταπτώσεις που συνηγορούσαν στο ότι το παιχνίδι θα ερχόταν «διπλό»

Τώρα, αν κάποιος εισαγγελέας πάρει στα σοβαρά αυτό το δημοσίευμα και βάλει πρόωρο στοπ  στους πανηγυρισμούς των Αλβανών, δεν το γνωρίζουμε, αλλά για την ώρα το άρθρο φαντάζει σαν «λόγος στον αέρα» και όχι κάτι που να προκύπτει από απτά στοιχεία. Ωστόσο, ήδη έχει δημιουργηθεί σάλος, τόσο στην Σερβία και στην Αλβανία, όσο και στη Δανία που θα εκμεταλλευτεί τυχόν τιμωρία της Αλβανίας (αν αποδειχθεί η δωροδοκία).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα