Τα… χαμένα μπόνους του Μπερμπάτοφ και η πρόταση ανανέωσης

Σε αποκαλύψεις για τα… χαμένα μπόνους του συμβολαίου του, αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, προέβη ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον βουλγαρικό Τύπο, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί κρούση για ανανέωση από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο διεθνής Βούλγαρος αποκάλυψε στα βουλγαρικά Μέσα τα μπόνους που είχε συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ήδη, εισέπραξε το πρώτο… εξτραδάκι, ύψους 200.000 ευρώ, για την εξασφάλιση της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση του Κοντονή

Το… κόλλημα δημιουργήθηκε στο κύπελλο, για την κατάκτηση του οποίου ο Βούλγαρος υα λάμβανε το ποσό των 250.000 ευρώ. Η ματαίωση, αρχικά, του θεσμού από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και η σκέψη να κατέβει η ομάδα με ερασιτέχνες στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, προφανώς στερεί από τον Βούλγαρο άσο τα 250 χιλιάρικα, γεγονός που δεν φαίνεται να του… άρεσε και πολύ.

Τρία παιχνίδια για τα 25

Ο Μπερμπάτοφ έχασε 200.000 ευρώ και από το μπόνους συμμετοχών. Λόγω των τραυματισμών του, ο 35χρονος Βούλγαρος δεν θα συμπληρώσει τα 25 παιχνίδια με την ομάδα του, καθώς, ακόμη και αν αγωνιστεί σε όλα μέχρι το τέλος, θα υπολείπεται για τρία ακόμη. Αυτό σημαίνει μείον άλλες 200.000 ευρώ.

Τον Μάιο ξεκινούν οι συζητήσεις

Ο Μπερμπάτοφ αποκάλυψε επίσης ότι τον Μάιο θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για έναν χρόνο ακόμη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα