Τα χρέη στην εφορία τον έστειλαν στο «Survivor»: Ο οικονομικός «Γολγοθάς» του Γιάννη Σπαλιάρα

Πολλοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα να πάρει την απόφαση και να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Αφ’ ενός ψυχολογικοί και αφετέρου οικονομικοί, όπως μας εξηγούν άνθρωποι του περιβάλλοντός του. Σύμφωνα και με τις δηλώσεις της μητέρας του κας Λίτσας, ανησυχώντας για την υγεία του παιδιού της, που τον βλέπει να «λιώνει» από την έλλειψη φαγητού και έχοντας χάσει 15 κιλά, δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην απόφασή του αυτή, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να ξεφύγει από την περίοδο πένθους».

Ο θάνατος του πατέρα του πριν από λίγο καιρό ήταν δυσβάσταχτο γεγονός στην καρδιά του, έχοντας «λυγίσει» πολλές φορές on camera κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Survivor». Το μοντέλο-παρουσιαστής-ηθοποιός, συναισθηματικά φορτισμένος από την απώλεια του πατέρα του Λάμπρου, είχε έντονη την ανάγκη να ξεφύγει, να απομακρυνθεί από όλους και από όλα, να αναθεωρήσει.

Ο συναισθηματικός παράγοντας όμως δεν ήταν ο μόνος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να μπει σε ένα δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης. Η διεκδίκηση του οικονομικού επάθλου που φτάνει στις 100.000 ευρώ αλλά και το ποσό που λαμβάνουν για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο νησί οι παίκτες, ήταν μεγάλο δέλεαρ. Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε ότι μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία και για οικονομικούς λόγους και να στηρίξει την οικογένειά του. Όπως αποκαλύπτουν στην «Α» όσοι τον ζουν από κοντά, παρά το ότι εργάζεται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύοντας ότι έχει αποφέρει όλες τις οφειλές του στο Δημόσιο, το λάθος ενός λογιστή του τον έφερε στο σημείο να χρωστάει στην εφορία το ποσό των 30.000 ευρώ. Μια οφειλή αρκετή υψηλή που όσο και αν εργαζόταν δεν θα μπορούσε να την καλύψει. Το «Survivor» ήταν η μόνη σωτήρια κίνηση που μπόρεσε να σκεφτεί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα