Τα… χρειάστηκε αλλά νίκησε ο ΠΑΟ στην Καρδίτσα (1-2)

Την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του σε επίσημο παιχνίδι πέτυχε στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η νίκη μόνο εύκολα δεν ήρθε για τους «πράσινους» που εμφανίστηκαν με… ρεζέρβες και απειλήθηκαν ακόμα και με ήττα, καθώς το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε μπροστά στο σκορ την ΑΣΑ χάρη στο γκολ του Πλαβούκου στο 14’.

Το γρήγορο γκολ του Μουνιέ στο δεύτερο ημίχρονο (50’) με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να ρίξει στο ματς τον Μολίνς αποδείχθηκε λυτρωτική για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σουηδός ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα