Τα Χριστούγεννα φέρνουν… δώρο τον τίτλο!

Την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βιτόρ, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθεια διάκρισης στο Europa League, όσο και στη μάχη που δίνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εντός των συνόρων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του ξένου ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα «SportDay»:
«Γνωρίζαμε ότι θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ υπήρχε κι η ιδιαιτερότητα των περίεργων (για τα ελληνικά δεδομένα) καιρικών συνθηκών, αφού κι ο αγωνιστικός χώρος αλλά και το πολύ κρύο ήταν πρόβλημα τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλο. Επίσης γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη στην έδρα της. Άλλωστε η Γκινγκάμπ δεν κέρδισε στη Λευκορωσία… Όμως πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχό του και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κυρίως το παιχνίδι μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι αξίζαμε αυτή τη νίκη.

Το ιδανικό σενάριο για εμάς θα ήταν στο τελευταίο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα να μην χρειαζόμασταν κάποιο αποτέλεσμα και να είχαμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Όμως πλέον πρέπει να κερδίσουμε τους Γάλλους και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για κάτι τέτοιο. Παίζουμε, άλλωστε και στην έδρα μας και πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν γνωστό ότι στην ομάδα είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, ήρθαν άλλοι… Πάντα με τόσες αλλαγές σε ένα σύνολο, δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γρήγορα την ομάδα που επιθυμείς. Αποδεικνύεται, όμως, στην πορεία ότι εμείς καταφέραμε αυτό να φανεί εύκολο, ενώ δεν είναι. Θέλω να σημειώσω κι ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε μια νεανική ομάδα, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρωτιά αυτή και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και τα δύο που ακολουθούν. Ειδικά, όμως αυτό με τον Ολυμπιακό, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία και μας ακολουθεί, είναι πολύ κρίσιμο. Αν καταφέρουμε να κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή, τότε θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέρυσι είχα καταφέρει να πετύχω κάποια γκολ. Το προσπαθώ και φέτος, αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει. Δεν ξέρω αν αυτό που λείπει είναι η τύχη ή χρειάζεται να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ θα προσπαθήσω να σκοράρω και μακάρι αυτό να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όταν θα σκοράρω το πρώτο, μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν με πιο απλό κι εύκολο τρόπο. Μακάρι να σκοράρω στο «Καραϊσκάκης». Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα να σκοράρω στο Φάληρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα