Τα «χώνει» άγρια στην Κορομηλά ο Μαστοράκης: Η πιο σκληρή κριτική

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μαστροράκης βάλλεται κατά της Ρούλας Κορομηλά. Αυτό που συνέβη πριν από χρόνια μεταξύ τους, καλά κρατεί ακόμα και γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό. Από την Αμερική που ζει μόνιμα και φροντίζει να ενημερώνεται για τα τηλεοπτικά δρώμενα, σε συνέντευξή του στη Real, «έσφαξε» εκ νέου την παρουσιάστρια.

 

Να ξεκινήσω από την τηλεόραση. Τηλεόραση, ώρα… μηδέν; Πώς βλέπεις το «σκηνικό», Νίκο;

Η ώρα μηδέν έχει περάσει, απλώς το ρολόι γυρίζει ταχύτατα πίσω. Έχουμε «Bravo», «Τροχό τηςΤυχης», «Εκατομμυριούχο», «Ραντεβού… στην τύφλα μας». Πάμε ολοταχώς στη δεκαετία του ’90, μόνο που τότε η τηλεόραση είχε και λεφτά και οραματισμό, ενώ σήμερα έχει στεγνώσει κι απ’ τα δυο!

Επιστροφή Ρούλας Κορομηλά με το «Bravo Ρούλα». Έπρεπε να επιστρέφει; Κι αν ναι, ήταν σωστή επιλογή να κοιτάξει πίσω ή όχι;

Την απόφαση του «Ε» να την ξαναγυρίσει (γιατί η Ρούλα εδώ και πολύ καιρό το προσπαθεί) την καλωσόρισα επειδή και η ίδια το είχε ανάγκη και οι θεατές όλο και κάτι θα έπαιρναν. Το έκανα με την ελπίδα πως η Ρούλα θα είχε αποστασιοποιηθεί από τον παλιό εαυτό της αλλά δυστυχώς με διέψευσε. Κάνει τα ίδια σφάλματα, σε μια εποχή που ο θεατής έχει πάψει να τα θεωρεί «χαριτωμένα». Αν η ίδια είναι ικανοποιημένη να σέρνεται στα δωδεκάρια και να έρχεται… δευτερότριτη στις τηλεθεάσεις με γεια της.

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει «να πάνε σπίτι τους όσοι μεγαλώνουν». Ο Ζαφείρης Μελάς είπε «να πάει η Μαρινέλλα σπίτι της, φτάνει πια», όπως είχαν πει για Πάριο και άλλους. Πώς το σχολιάζεις αυτό;

Α, όλο και κάποιος τραγουδιάρης θα την πει την παπαριά του, είναι ένας τρόπος κι αυτός να ασχολούνται μαζί σου. Η ηλικιακή προ-κατάληψη είναι ίδια με τον σεξισμό και τον ρατσισμό. Όλους αυτούς τους όρους οι περισσότεροι τραγούδια ρηδες τους αγνοούν. Όπως αγνοούν μέχρι πότε τραγουδούσε ο Σινάτρα, πόσων χρόνων είναι ο Τόνι Μπένετ και η Αρίθα Φράνκλιν και άλλα τέτοια άγνωστα ονόματα στην κουλτούρα των τραγουδιάρηδων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα