Τα ψώνια από τον Πειραιά αποφέρουν κέρδη στη… Ρώμη

Κερδοφόρες… αποδεικνύονται οι αγορές από τον Πειραιά για την ομάδα της Ρόμα, καθώς ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να τους αποφέρει ένα κέρδος τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, εφόσον ολοκληρωθεί το deal με μεγάλη αγγλική ομάδα που προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για την αγορά του.
Ως εκ τούτου, οι Ρωμαίοι σκοπεύουν να τιμήσουν και πάλι την αγορά του… Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Ιταλίας βολιδοσκόπησε τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» για τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο η ομάδα του Πειραιά κοστολογεί γύρω στα 15 εκατ. ευρώ.
Το βλέμμα της Ρόμα βρίσκεται στραμμένο στον Κώστα Φορτούνη, καθώς οι Τζιαλορόσι σκοπεύουν να αλλάξουν πολλά στο ρόστερ τους τη νέα σεζόνκαι ο 23χρονος άσος αποτελεί έναν από τους βασικούς τους στόχους.
Από τον Ολυμπιακό πάντως πρόκειται να προτείνουν νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές στον Φορτούνη, γνωρίζοντας βέβαια πως το ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα άσο από το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο. Γι΄ αυτό τον λόγο και οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδος δεν πέφτουν κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα