Τα… 32 γκολ φέρνουν τον Μπρούνο Άλβες στην Τούμπα

Εμπειρία, δύναμη και αποδοτικότητα… Τρεις λέξεις άγνωστες για την αμυντική γραμμή του φετινού ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητεί το «φάρμακο» μέσω μίας δοκιμασμένης λύσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου στόπερ, Μπρούνο Άλβες, ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ, από την Πόρτο.

Ο 34χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην τουρκική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και τρία τέρματα.

Η παρουσία του στην ΑΕΚ και τα 22 εκατ. της Ζενίτ

Στην ΑΕΚ έπαιξε την περίοδο 2004-2005, όταν έδειξε την αξία του, κερδίζοντας μία θέση στο ρόστερ της Πόρτο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ Πετρούπολης με το… αστρονομικό ποσό των 22 εκατ. ευρώ. Το 2013, πουλήθηκε στη Φενέρ με 5,5 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας στα 31 του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε… παράλληλη σύνδεση με Σάντος

Ο Άλβες είναι διεθνής 74 φορές με την Πορτογαλία και παραμένει ακόμη και σήμερα στις βασικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος. Η αναφορά στο όνομα του τελευταίου δεν είναι τυχαία, καθώς η υπόθεση του Άλβες επαναφέρει το σενάριο περί ενδεχόμενης συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε βίντεο με τις εμφανίσεις του Μπρούνο Άλβες στην τουρκική ομάδα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα