Τα «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 με την αίγλη που τους αξίζουν (εικόνες)

Η 18χρονη Κωνσταντίνα Σοφιανού από την Αθήνα φόρεσε το στέμμα της «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/7) στον εντυπωσιακό χώρο του πιο in night club της Αθήνας, αλλά και της Αττικής, το «Ακρωτήρι W»! Τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, τα είχαν όλα. Λάμψη, ομορφιά, διασκέδαση και αρκετές εντυπωσιακές παρουσίες.

Η νεαρή Σοφιανού κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής και στο τέλος του event φόρεσε το στέμμα της πιο ωραίας της Ελλάδας, κερδίζοντας παράλληλα και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς Ομορφιάς. Αναπληρωματική «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 αναδείχθηκε η 21 ετών Τζένη Πλάκου από την επίσης από την Αθήνα, ενώ τον τίτλο της «Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 φόρεσε η 23χρονη Αγγελική Σπηλιωτοπούλου που έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα. Ο τίτλος της «Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 «πήγε» στην 17χρονη Έλενα Μαγουλά!

«Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 στέφθηκε η μόλις 16 ετών Αμαλία Καγιανιώτη από τη Χίο, ενώ «Β’ Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 ήταν η επίσης 16 ετών Βίκυ Κώστογλου από τις Σέρρες.
Πέραν των βασικών τίτλων, δόθηκαν ακόμη οι ειδικοί τίτλοι:
Miss Τουρισμός Ελληνική Ομορφιά: Μαριεύη Φραγκάκη
B’ Miss Τουρισμός Ελληνική Ομορφιά: Βίβιαν Τσιμιλά
Miss Face Ελληνική Ομορφιά: Κλαίρη Πιέτρι
Miss Φιλία Ελληνική Ομορφιά: Ειρήνη Παπασυννεφάκη
Miss Topmodels Ελληνική Ομορφιά: Σελένα Παπασυννεφάκη
Miss Body Ελληνική Ομορφιά: Γεωργία Εμμανουήλ

Το «Ακρωτήρι W» γέμισε ασφυκτικά, σε μία «μαγική» βραδιά, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα. Ειδικό ρόλο στη βραδιά είχε το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που μόλις πριν μερικούς μήνες πριν είχε συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor.

Τα ρούχα της παρουσιάστριας Άννας Τσιάλτα είναι από το κατάστημα Εσθήρ Μπουτίκ την Βιργινία Κλωνάρη και τον σχεδιαστή Μισχάλη Δημήτρη τα παπούτσια της απο τον Κο Μίχα Νίκο τα κοσμήματα της Λίλιαν Παπουτσόγλου το μακιγιάζ της απο την Βασιλική Μπέσιου και τα μαλλιά της απο τα κομμωτήρια Blow και τους έμπειρους κομμωτές της βραδιάς !!

Άκης Δείξιμος, Droulias Brothers και Κατερίνα Νάκα με το εκρηκτικό τους στυλ ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το πιο in στέκι για την διασκέδαση στην Αθήνα, ενώ την υπέροχη βραδιά «έντυσαν» χορευτικά ο Γιάννης Πετούσης που ήρθε από την Κω ειδικά για τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και το χορευτικό συγκρότημα Dance Studio by Miler and Georgia.

Τα βραδινά φορέματα που φέρουν την υπογραφή «Princess» της κυρίας Άννας Ταβουλαρίδη και τα οποία είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις 15 φιναλίστ του Διαγωνισμού Ομορφιάς, δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν, όπως επίσης και τα χειροποίητα υποδήματα διά χειρός Kokos shoes, με τα οποία περπάτησαν όλη τη βραδιά τα κορίτσια.
Τα χτενίσματα της βραδιάς το ανέλαβε η εταιρία KYANA Professional Hair Productsμε το επιτελείο της αλυσίδας κομμωτηρίων Blow. Το make up των φιναλίστ επιμελήθηκε η make up artist Βασιλική Μπέσιου και το επιτελείο της.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης «υπέγραψε» ο Μεγακλής Βιντιάδης,έχοντας στο πλευρό του τους επί σειρά ετών συνεργάτες του Θανάση Ζώη και Διονύση Δημητρακόπουλο, την οργάνωση και τον συντονισμό είχε η Miss Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, την οργάνωση παραγωγής ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαμπάρας, ενώ υπεύθυνος για τα social media ήταν ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα