Τελείωσε το… μισό πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-2015 ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό, καθώς μόνο μία ομάδα αρνήθηκε να δεχθεί τη βαθμολογία της κορυφής και αυτή ήταν, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ παρά τις αρχικές εκτιμήσεις δεν συμπορεύτηκε με τους «πράσινους», ενώ αίσθηση προκάλεσε η επιλογή της ΠΑΕ Παναιτωλικός να ψηφίσει «λευκό».  Μετά από αυτή τη διαδικασία, το πρωτάθλημα θεωρείται μερικώς επικυρωμένο, καθώς στις υπόλοιπες θέσεις δεν έγινε καν… προσπάθεια επικύρωσης.

Στην πραγματικότητα, ο Εργοτέλης και ο Λεβαδειακός ελπίζουν στην τιμωρία της Βέροιας και της Κέρκυρας για να σωθούν και να οδηγηθούν στη Football League οι δύο «κυανέρυθροι» σύλλογοι μέσω των δικαστικών αιθουσών και μέχρι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να επικυρωθεί το παραμικρό. Αντίθετα, τα Play Off για την έξοδο στην Ευρώπη ξεκινούν κανονικά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις εξελίξεις παρακολουθούν και οι διοικήσεις τη ΑΕΛ, της Κορίνθου-Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Βόλου και του Απόλλωνα Αθηνών, αφού τυχόν τιμωρία ομάδας της Super League θα επιτρέπει στα νομικά επιτελεία των συγκεκριμένων συλλόγων να ψάξουν πιθανή άνοδο ομάδας από τη Football League!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα