Τελειωμένος ο Αραβίδης από την ΑΕΚ

Ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΑΕΚ με το χειρότερο δυνατό τρόπο ο Χρήστος Αραβίδης. Ο ανεκδιήγητος ποδοσφαιριστής «κρέμασε» την ομάδα του στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ και η διοίκηση έδωσε άμεσα εντολή να μην αγωνιστεί ξανά στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Αραβίδη τελειώνει το καλοκαίρι. Σε λίγες μέρες θα του ανακοινωθεί το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο και στη συνέχεια η ΠΑΕ θα τον αποδεσμεύσει το χειμώνα, ή θα τον διατηρήσει στα Σπάτα όπου θα κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Ο 29χρονος επιθετικός στηρίχθηκε από τον κόσμο και από τη διοίκηση παρά τις δηλώσεις του στην αρχή της χρονιάς που αναστάτωσαν την ομάδα και παρά το ότι υπονόμευσε την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας υποτιμητικά για την ποιότητα του ρόστερ. Κόντρα στον ΠΑΣ υπέπεσε σε τρίτο παράπτωμα – αυτή τη φορά καθαρά αγωνιστικό – και πραγματικά φεύγει με το χειρότερο τρόπο από την ΑΕΚ, μετά από δύο χρόνια στα οποία προσέφερε και μισή σεζόν στην οποία φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και εντός γηπέδου απλά έτρεχε άσκοπα και διαφημιζόταν από διάφορους μόνο και μόνο επειδή… πίεζε τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα