Τελειώνει ο Σαμαράς από τη Σέλτικ

Το τέλος της συνεργασίας του με την σκωτσέζικη Σέλτικ ανακοίνωσε ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, σημειώνοντας πως την απόφαση για το «διαζύγιο» έλαβε η διοίκηση της ομάδας…

Ο διεθνής παίκτης μίλησε στο BBC Scotland τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είναι απόφαση του προπονητή. Ήταν απόφαση των ανθρώπων από ψηλότερα. Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον σύλλογο. Φεύγω, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο όμως που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Είμαι λίγο θλιμμένος που αφήνω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο.

Δεν μίλησα αυτούς του έξι μήνες. Υπάρχουν πολλές ιστορίες στα ΜΜΕ. Δεν απαντώ σε καμία. Προσπαθώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ήμουν γεμάτος σεβασμό για την Σέλτικ, δεν υπέγραψα, αλλά και δεν μίλησα με κανέναν σύλλογο. Περίμενα μέχρι το τέλος να δω αν θα μου κάνουν πρόταση, αλλά αυτό νομίζω είναι το τέλος.

Δεν μπορώ να λέω ψέματα , μίλησα με τον προπονητή. Θα ήθελε πολύ να μείνω στην ομάδα. Δεν παίρνουμε όπως τις αποφάσεις ούτε εγώ, ούτε αυτός, άλλοι τις παίρνουν από πιο ψηλά και δεν με προσέγγισαν ποτέ. Ήταν μία συναισθηματική μέρα για μένα. Αφήνω την Σέλτικ, αλλά η Σέλτικ δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα