Τελειώνει ο Χριστόπουλος από Ταβρίγια;

Αντίστροφα ώστε να ολοκληρωθεί η περιπέτεια του στην Ταβρίγια και στην Ουκρανία φαίνεται ότι μετράει ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος από τον Ιούλιο ανέλαβε τον ουκρανικό σύλλογο αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα φαίνεται ότι έχει φτάσει στο… αμήν.

Η διοίκηση τον έχει στηρίξει καθώς παρά τις 12 ήττες σε 13 παιχνίδια δεν έχει ζητήσει την απομάκρυνση του γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι το ρόστερ που είχε στην διάθεση του ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν ικανό ούτε για αυτή τη μια νίκη από τη στιγμή που μετά βίας συμπλήρωνε μια ενδεκάδα.

Οι Ουκρανοί όμως μέχρι τα τέλη Νοέμβρη όταν και ολοκληρώνεται η διετής τιμωρία τους (απαγόρευση μεταγραφών) ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαν παρά να συμπληρώνουν τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και για αυτό ξέρουν και αναγνωρίζουν το έργο του Έλληνα τεχνικού όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο.

Ο Χριστόπουλος όμως τις τελευταίες μέρες έχει δει να συμβαίνουν κάποια πράγματα τα οποία δεν του αρέσουν και αν δεν αλλάξουν άρδην πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Ταβρία. Μιλάμε για άμεσες αλλαγές καθώς έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο του συλλόγου ότι αν δει… έργα μέχρι την Παρασκευή και το ματς με την Άρσεναλ Κιέβου θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Πολλές προσεγγίσεις

Την ίδια ώρα ο εκ των κορυφαίων κόουτς της περσινής Σούπερ Λιγκ έχει δεχτεί αρκετές προσεγγίσεις από συλλόγους στην Ελλάδα τόσο από την Σούπερ Λιγκ όσο και την Football League καθώς επίσης και από ομάδες της Κύπρου χωρίς όμως να έχει μπει σε συζητήσεις θέλοντας να είναι απολύτως σωστός με τον νυν σύλλογο του.

Βέβαια από την Παρασκευή και μετά και αν όντως πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την Ταβρία όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα