«Τελειώνουν» άμεσα Εσιέν και Βέμερ

Παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσουν το αμέσως επόμενο διάστημα τόσο ο Μίκαελ Εσιέν, όσο και ο Γενς Βέμερ, οι οποίοι δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των «πράσινων» στο διάστημα που αγωνίστηκαν με την πράσινη φανέλα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα περιμένει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για να «τρέξει» τις εξελίξεις ενόψει καλοκαιριού. Ήδη έχει ανατεθεί στο νομικό τμήμα να αναζητήσει «διεξόδους» για τη λύση της συνεργασίας με τους δύο παίκτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί στην Αθήνα και οι μάνατζέρ τους για συζητήσεις.

Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Γκανέζου χαφ, καθώς το συμβόλαιό του είναι αρκετά ισχυρό και το «τριφύλλι» θα κληθεί να καταβάλει μεγάλη αποζημίωση, προκειμένου να «σπάσει» τη συνεργασία του με τον παίκτη. Ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση να φύγει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους δύο παίκτες. Όσον αφορά ιδιαίτερα τον Μίκαελ Εσιέν, μετά το τελευταίο επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους στο ματς με τον Ολυμπιακό, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να βρει άμεσα λύση, ώστε να μην «χαλάσουν τα αποδυτήρια», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα