«Τελειώνουν» Μέντες, Μπούρμπος, Μπούι!

«Ξένο σώμα» θεωρούνται στον Παναθηναϊκό οι Μέντες, Μπούρμπος και Μπούι, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι από τον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Μέντες πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι, ωστόσο φέτος είναι πολύ μέτριος και αρκετά από τα λάθη του έχουν κοστίσει ακριβά στον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου είναι να αποτελέσει παρελθόν, όπως και οι Μπούρμπος, Μπούι, οι οποίοι ήρθαν στο «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η συνεισφορά τους ήταν ελάχιστη.

Ο σχεδιασμός για το ερχόμενο καλοκαίρι έχει «κολλήσει» προς το παρόν λόγω των διαπραγματεύσεων με το κροατικό τρίο. Τα θέματα των Σίλντενφελντ, Πέτριτς και Πράνιτς δεν έχουν κλείσει, γεγονός που καθυστερεί τη διαμόρφωση του τελικού πλάνου που καταστρώνουν οι Βόκολος, Φύσσας. Η προεργασία έχει γίνει, αλλά θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν οι ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό θα ληφθεί και η απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Χάρη Μαυρία. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ανήκει στην αγγλική Σάντερλαντ, η οποία πρόσφατα άλλαξε τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα