Τελευταίο αντίο στον 11χρονο με ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ” να βασανίζει γονείς και δασκάλους

Το τελευταίο αντίο είπαν το Σάββατο συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και δάσκαλοι στον 11χρονο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα την ώρα της γιορτής στο σχολείο του στο Μενίδι με ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΊ” να βασανίζει γονείς και δασκάλους.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι από νωρίς έχει γεμίσει με κόσμο για το τελευταίο βουβό αντίο στον 11χρονο. Συμμαθητές και φίλοι του Μάριου είναι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Πρόσωπα θλιμμένα που επιζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες για ότι συνέβη στο δικό τους παιδί. Τραγική φιγούρα η μητέρα του μικρού Μάριου η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί, ο πατέρας και η αδερφή του.
Μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα εκτυλίσσονται στην περιοχή.

 

Θυμίζουμε ότι περίπου στις 21:30, ττην περασμένη Πέμπτη το μικρό παιδί έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του σε κράσπεδο. Μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, φέροντας τραύμα και αιμορραγία στο πίσω μέρος του κεφαλιού, διασωληνώθηκε αλλά παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, το 11χρονο αγόρι έχασε την ζωή του. Εκτοτε, μετά την νεκροψία του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε η αλήθεια για ότι είχε συμβεί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα