Τελικά έχει… λαό η Super League!

Το απίστευτο ποσό των 19,5 δις ευρώ (!) τζογάρεται ετησίως στα παιχνίδια της Super League σύμφωνα με τα αξιόπιστα στατιστικά ευρήματα της νεοσύστατης εταιρίας Sportradar που ερευνά τις στατιστικές λεπτομέρειες των στοιχηματικών εταιριών ανά τον κόσμο.

Το ποσό αυτό προκύπτει όχι μόνο φυσικά από τα παίγνια του ΟΠΑΠ, αλλά από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στον πλανήτη, που φυσικά είναι εκατοντάδες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Ωκεανία. Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο ποντάρονται 8.000.000 ευρώ ανά ελληνικό αγώνα της πρώτης κατηγορίας της χώρας. Ασύλληπτο νούμερο που αποδεικνύει τη δυναμική του τζόγου!

Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι ποντάρονται και χρήματα σε μη νόμιμες «εταιρίες», κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί από τη Sportradar, εταιρία που δημιουργήθηκε για να ερευνά «στοιχηματικές ατασθαλίες». Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται με την ΕΠΟ και ενημερώνει την Ομοσπονδία λεπτομερειακά για την στοιχηματική κίνηση κάθε αγώνα και παραδίδει και τις αναφορές της σχετικά με τα «ύποπτα» ματς, αναφορές που προκύπτουν από τον όγκο και την ώρα του στοιχήματος σε συνάρτηση με την εμπορικότητα, τη σημασία και το τελικό αποτέλεσμα του εκάστοτε αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα