Τελικός χωρίς τηλεόραση όπως τη δεκαετία του ’50!

Ετοιμάστε τα… τρανζιστοράκια, διότι έτσι όπως τα έχει καταφέρει η ΕΠΟ, είναι πολύ πιθανό ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββάτου να μην μεταδοθεί από την τηλεόραση!

Η εταιρία Forthnet δε δείχνει διάθεση να αφήσει την υπόθεση στην τύχη και έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ, προειδοποιώντας την Ομοσπονδία να μην επιτρέψει τη μετάδοση του αγώνα μέσω της εταιρίας διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Gold LTD», καθώς ισχυρίζεται –ορθώς– ότι δεν έγινε διαγωνισμός και πως τα δικαιώματα δόθηκαν έτσι απλά στην κυπριακή εταιρία.

Ως γνωστόν, τα δικαιώματα του θεσμού δεν συμπεριλαμβάνουν τον τελικό, ο οποίος ανήκει σε διαφορετικό πακέτο, τα χρηματικά δικαιώματα του οποίου προσδιορίζονται ανάλογα με το ζευγάρι του τελικού. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ΕΠΟ να διαπραγματευτεί τα δικαιώματα του τελικού, δίχως να δώσει την ευκαιρία στη Forthnet ή σε κάποιο άλλο δίαυλο να τα διεκδικήσει! Το εξώδικο επισυνάπτει την 2026/2015 απόφαση του Εφετείου Αθηνών που κρίνει παράνομη την χορήγηση των δικαιωμάτων στην «Media Gold» και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ΕΠΟ, που κινδυνεύει με μήνυση για διαφυγόντα κέρδη σε περίπτωση που επιμείνει στη μετάδοση του τελικού από τη συχνότητα της κυπριακής εταιρίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα