Τελικός… Europa League με Γκινγκάμπ!

Δυναμικός, αν και ανήσυχος από τον τραυματισμό του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα ενόψει του… τελικού με την Γκινγκάμπ, στις 11 Δεκεμβρίου, στην Τούμπα.

Ο «Κλάους» μίλησε τόσο για το ματς στη Λευκορωσία, όσο και γι’ αυτό με τους Γάλλους, το οποίο ενδέχεται να τους δώσει το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Europa League. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του διεθνούς επιθετικού του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Τουλάχιστον μπήκε το γκολ, γιατί έτσι όπως χτύπησα… Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Πιέσαμε τον αντίπαλο και του δώσαμε να καταλάβει ότι δεν θα έπαιρνε τίποτα από αυτό το ματς. Δεν είναι ότι ανεβήκαμε στο τέλος, αλλά από την αρχή του αγώνα τους πιέσαμε και δείξαμε πόσο θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ έγινε πιο εύκολο για μας.

Υπήρχε δυσκολία. Το γήπεδο ήταν παγωμένο. Έπρεπε να καταλάβουμε γρήγορα το πώς πρέπει να παίξουμε. Πάμε να παίξουμε έναν τελικό με την Γκινγκάμπ. Να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα