«Τεράστιες ευθύνες Βενιζέλου που ανέχεται για υπουργό τον Μητσοτάκη»

Ευθύνες  στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το γεγονός ότι «ανέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υπουργός» όπως είπε, επέρριψε ο Μιχάλης Κασσής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υποστηρίζοντας ότι είναι υπουργός, λόγω του ονόματός του. «Αν δεν τον έλεγαν Μητσοτάκη, δεν θα ήταν υπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άγρια  κόντρα με Τ. Ιακωβίδου για  την αξιολόγηση

Στο πάνελ της εκπομπής ήταν καλεσμένη και η Τάνια Ιακωβίδου και μεταξύ των δύο ξέσπασε ενδοκυβερνητική κόντρα για το θέμα της αξιολόγησης.

Η κ. Ιακωβίδου άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν τα περίφημα φύλλα ποιότητας, όπου βγάζουν όλους τους δημόσιους υπαλλήλους άριστους. Δεν υπάρχει ένας δημόσιος υπάλληλος ο οποίος να κρίνεται ότι είναι ανεπαρκής και δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, όταν, την ίδια στιγμή, στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει η απόλυτη αξιοκρατία και η αξιολόγηση με το δευτερόλεπτο». «Μάθαμε το δημόσιο να είναι η παχιά αγελάδα, που την αρμέγουμε τόσα χρόνια», τόνισε η κ. Ιακωβίδου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσής διερωτήθηκε: «Λέει κανείς να μην γίνει αξιολόγηση; Είναι δυνατόν να λες από την αρχή ότι το 15% θα βάλω κάτω από τη βάση;».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα