«Τεσσάρα»… και έφυγε για play off ο Παναιτωλικός!

Τέσσερα γκολ… και απογείωση για τα play off για τον Παναιτωλικό, ο οποίος διέσυρε με σκορ 4-0 τον Εργοτέλη στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 10’, ο Γοδόι σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 19’, ο Φωτάκης ήταν πιο εύστοχος, ανοίγοντας το σκορ. Στο 42’, ο Άλβες πραγματοποίησε το 2-0 για τον Παναιτωλικό και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο τέρμα, με τον Μαρτίνες να τραντάζει το δοκάρι της εστίας των Κρητικών. Στο 63’, ο Κάπελ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Άλβες να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Χρήστο Μπαλτά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καλέ, Καζναφέρης, Κάπελ και Κούσας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (66’ Βιαγιαφάνες), Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ (79’ Θεοδωρίδης), Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες (74’ Λαζάρ), Φωτάκης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα