Τετράδα στην επίθεση με… Σουάρες!

Επιθετικό καρέ που θα ηγηθεί της προσπάθειας για το 11ο Champions League οραματίζονται ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής των Μαδριλένων σχεδιάζουν την ενδεκάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, συμπεριλαμβάνοντας στα σχέδιά τους και τον Ουρουγουανό επιθετικό της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες. Ο τελευταίος έχει τοποθετηθεί στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή το τρέχον καλοκαίρι, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον, καθώς θέλει να κατακτήσει με τους «κόκκινους» το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, και επιχειρεί να διευθετήσει το θέμα σε επίπεδο κορυφής. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει σχεδιάσει την επιθετικό του γραμμή με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά και Σουάρες, με στόχο την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος στην Ευρώπη και 2ου συνεχόμενου, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Η προσφορά που ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ, ενδεχομένως να υπερβεί το ποσό – μαμούθ της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ, από την Τότεναμ. Ο Λουίς Σουάρες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Premier League, ηγήθηκε της προσπάθειας να κατακτήσει τον τίτλο η Λίβερπουλ και θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο ακριβότερος… υπό μεταγραφή παίκτης στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα