Τετραήμερη επίσκεψη Μπουτάρη στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Μπουτάρης αφού θα επισκεφθεί τη τουρκική πόλη το τετραήμερο από 18 έως 22 Ιανουαρίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πατριάρχη και να παραστεί σε συνέδριο που θα παρουσιάσει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό.

Ο κ. Μπουτάρης αναμένεται να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 20 Ιανουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα θα παραστεί στο συνέδριο που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την προβολή της πόλης στην Τουρκία.

Επίσης, θα επισκεφτεί τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης, που συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα συνοδεύει στο συνέδριο και στη διεθνή τουριστική έκθεση ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας, ο οποίος θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης για τη συμμετοχή του δημάρχου και του αντιδημάρχου καλύπτονται από τουριστικούς φορείς της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα