Τετ α τετ Ιερώνυμου- Καπερνάρου

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα, το Σπίτι μας!», στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η Αθήνα της κρίσης αλλά και η προσφορά της εκκλησίας στους δύσκολους καιρούς που διανύει η Πατρίδα μας.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκαν διεξοδικά και άλλα θέματα, στα οποία υπήρξε σύμπνοια στις απόψεις των δύο αντρών όπως:

– Η ανάγκη να σταματήσουν τα σχέδια για ανέγερση τεμένους

– Η κοινωνική πολιτική του Δήμου

– Η ανάγκη στέγασης των αστέγων της Αθήνας

Τέλος, ο Βασίλης Καπερνάρος έλαβε την ευλογία του προκαθήμενου της Ελλαδικής εκκλησίας.

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την οικογένειά μου το γεγονός ότι έγινα δεκτός από τον προκαθήμενο της Ελλαδικής εκκλησίας, τον αρχιεπίσκοπό μας, μακαριότατο Ιερώνυμο. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για την Αθήνα της κρίσης και για την προσφορά της εκκλησίας σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτές τις μέρες, που η Ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν, είναι καθήκον μας να την υπερασπιστούμε και να στεκόμαστε στο πλευρό της εκκλησίας, όπως εκείνη στέκεται στο δικό μας, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που περνάει η Αθήνα μας αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα” δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα, το Σπίτι μας!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα