Τετ-α-τετ Κυριάκου με Παπαδήμο

Μία ημέρα πριν αποχαιρετήσει τον πατέρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στον Ευαγγελισμό για να δει τον Λουκά Παπαδήμο και να ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία τη υγείας του πρώην πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρέμεινε επί 20 λεπτά με τον Λουκά Παπαδήμο, καταδίκασε κε νέου το τρομοκρατικό χτύπημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο. Ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλευρά του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρόεδρο της ΝΔ για την απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος νοσηλευόταν επί τρεις ημέρες σε σταθερή κατάσταση, ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε με «παγιδευμένο» φάκελο.

Ο κ. Παπαδήμος μεταφέρθηκε στον 10ο όροφο του νοσοκομείου σε μονόκλινο δωμάτιο, με ζητούμενο να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο και η συνέχιση της νοσηλείας του τραυματία, αλλά και η διαμονή του σε ένα «προστατευμένο» περιβάλλον.

Η αποθεραπεία του τραύματος που προκλήθηκε στο δεξί του πόδι από την έκρηξη που σημειώθηκε από τον παγιδευμένο φάκελο, εξελίσσεται ικανοποιητικά. Ο χειρουργός Νίκος Χαρχαλάκης που είχε αναλάβει τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματία την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποίησε τον επιβεβλημένο καθαρισμό στο τραύμα και διαπίστωσε την ομαλή επούλωσή του. 

Θετική έκβαση είχε και το ελαφρύ εισπνευστικό έγκαυμα που είχε προκαλέσει στον κ. Παπαδήμο η έκθεσή του στο περιεχόμενο του φακέλου, όποτε αποφασίστηκε η μεταφορά του σε μονόκλινο δωμάτιο (οι λεγόμενες διακεκριμένες θέσεις) του νοσοκομείου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα