Τετ α τετ Φύσσα με Εσιέν – Αισθάνεται πίεση ο Γκανέζος

Καθυστερεί η επάνοδος του Μίκαελ Εσιέν, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Γκανέζου μέσου. Ο Τάκης Φύσσας είχε τετ α τετ με τον έμπειρο παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν και να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που άκουσε ο γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού» από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, είναι ότι αισθάνεται πίεση. Ο Εσιέν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά έχει διαπιστώσει ότι το περιβάλλον στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να γίνεται εχθρικό εναντίον του, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να παίξω. Θέλω να τα δώσω όλα και να προσφέρω στην ομάδα και να δικαιώσω εσάς και τον κόσμο που έχει πιστέψει σε εμένα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση όλων, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα παίξω και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας να πάρει πρωτάθλημα», φέρεται να είπε στον Τάκη Φύσσα ο διεθνής Γκανέζος, ο οποίος αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφή του «τριφυλλιού» την καλοκαιρινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα