Τεχνολογικός πάροχος της λοταρίας της Ιρλανδίας η Intralot

Ως τεχνολογικός πάροχος από την Premier Lotteries Ireland Limited (PLI), για την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων συστημάτων και τερματικών της Λοταρίας της Ιρλανδίας, επελέγη η Intralot.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Premier Lotteries Ireland έλαβε 20ετή άδεια για τη διαχείριση και λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, η οποία το 2012 σημείωσε έσοδα ύψους €735 εκατ.

To 10ετές συμβόλαιο προβλέπει ότι η Intralot θα παρέχει το πρωτοποριακό κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S για τη λειτουργία και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων στο δίκτυο σημείων πώλησης, καθώς και μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Η τεχνολογική σουίτα θα περιλαμβάνει επιπλέον τη λύση CRM της Intralot και την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου LOTOS™ Horizon. Η INTRALOT θα παρέχει ακόμα στην Premier Lotteries Ireland Limited πάνω από 4.000 τεχνολογικά προηγμένα τερματικά Photon, τα οποία βασίζονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Intralot “Icon Digital Imaging”.

Με στόχο να προσφέρει πιο αποτελεσματική υποστήριξη, η Intralot ίδρυσε θυγατρική εταιρεία με έδρα στην Ιρλανδία, την Intralot Ireland, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου, την ανάπτυξη του λογισμικού και την παραμετροποίηση των συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης, υποστήριξης και επισκευής του παρεχόμενου λογισμικού και τερματικών, καθώς και συνεχείς συμβουλευτικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Επιπλέον επιλογές από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Intralot θα είναι διαθέσιμες στην Premier Lotteries Ireland Limited κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου.

Ο κ. Dermot Griffin, CEO Designate της Premier Lotteries Ireland, δήλωσε: “Στην Premier Lotteries Ireland ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Intralot, ως τεχνολογικό πάροχο της κοινοπραξίας, ώστε να μεταμορφώσουμε την εθνική Λοταρία και να βελτιώσουμε την εμπειρία παιχνιδιού των πελατών μας. Η Intralot θα παρέχει τα πρωτοποριακά τερματικά  Photon που θα εγκατασταθούν στα σημεία πώλησης όλης της χώρας, τα οποία με την οθόνη αφής που διαθέτουν θα προσφέρουν μία πιο διαδραστική εμπειρία. Παράλληλα, με την υλοποίηση όλων των συστημάτων θα καταφέρουμε να καινοτομήσουμε στα παιχνίδια και στα κανάλια πώλησης”.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το νέο μας συμβόλαιο στην Ιρλανδία. Είμαι σίγουρος ότι η διεθνής εμπειρία μας και η πρωτοποριακή τεχνολογία μας, σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία λειτουργίας και οργάνωσης της Premier Lotteries Ireland, θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα προς όφελος της χώρας, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν νέες, συναρπαστικές εμπειρίες στους Ιρλανδούς παίκτες”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα