Τζαβέλλας: «Δεν συγχωρούνται λάθη…»

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν συγχωρούνται λάθη…». Τάδε έφη ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος υποστήριξε πως στον τελικό κυπέλλου δεν υπάρχει φαβορί…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26άχρονου αμυντικού:
«Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του Κυπέλλου. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θα είναι ένα ματς. Δεν συγχωρούνται λάθη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν υπάρχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, όπως και εκείνος εμάς. Φέτος έγιναν δύο καλά παιχνίδια και πιστεύω πως οι δύο ομάδες μπορούν να διοργανώσουν και ένα τρίτο καλό ματς. Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα και πρέπει να φέρουμε το Κύπελλο. Αν κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα, εννοείται έχεις πιθανότητες να κατακτήσεις το τρόπαιο.

Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και έχουν περάσει στην ομάδα την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή. Δεν πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας επειδή αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Αναστασίου. Όπως έχει κάνει και ο δικός μας ο προπονητής. Έχουμε ομοιότητες με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός τελικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έγιναν δύο καλά ματς με τον Παναθηναϊκό μέσα στην σεζόν και αυτό πιστεύω θα γίνει και στο τρίτο. Δηλώσαμε πως θέλαμε το πρωτάθλημα και δεν τα καταφέραμε. Άρα ο επόμενος στόχος είναι το Κύπελλο. Δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε μόνο χρήματα. Θέλουμε πράγματα και θα τα διεκδικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα