Τζαβέλλας: «Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει φέτος»

Ρεαλιστής, αλλά και αισιόδοξος για τις βάσεις που μπαίνουν φέτος ενόψει των επόμενων χρόνων, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει καθημερινά, κοιτά το κάθε ματς ξεχωριστά. Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει φέτος, θέλω πολύ να συμμετέχω σε αυτό κι αν συνεχίσουμε έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά. Στο τέλος αυτής της σεζόν θα είμαι ευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ είναι μετά τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλοκαίρι τις πιθανότητές μας για πρόκριση στο Champions League.

Ήταν μια δύσκολη σειρά αγώνων που είχαμε. Δεν ήμασταν από την αρχή τόσο φρέσκοι όσο θα θέλαμε. Με καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός το πληρώνεις αυτό. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει αυτό που κάνει όλο αυτό το διάστημα φέτος. Δεν χρειάζονται δηλώσεις, αλλά να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει στο γήπεδο.

Είμαι χαρούμενος γιατί με ψήφισε ο κόσμος. Είναι μια τιμή για μένα και θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, γιατί είναι ένα ομαδικό βραβείο. Αν πηγαίνει η ομάδα καλά, θα υπάρχουν βραβεία και διακρίσεις. Είναι πολλά αυτά που έχω διδαχτεί. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Η θέση δεν παίζει κάποιο ρόλο, ένας ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίζει μόνο μια θέση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα