Τζακερόνι: «Η Ελλάδα διακρίνεται για το πείσμα της»

Στο πείσμα των Ελλήνων στάθηκε στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Εθνικής Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής, ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Η Ελλάδα πάντα ξεχώριζε για το πείσμα της. Ο συνάδελφος μου στην εθνική τους ομάδα έχει μία πολύ συμπαγή ομάδα με την οποία δουλεύει. Έχουν επιτυχία βασιζόμενοι σ’ αυτή τους την ιδιότητα σαν ομάδα. Είναι πραγματικά σημαντικό ν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες οι οποίες θα μας παρουσιαστούν στο παιχνίδι επειδή η Ελλάδα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός των «σαμουράι» που αναφερόμενος στην ομάδα του επεσήμανε « η Ιαπωνία έχει αξιόλογες δυνατότητες και όλοι περιμένουμε να τις δείξουμε στα επόμενα δύο ματς και γνωρίζουμε ότι αυτό με την Ελλάδα είναι καταλυτικής σημασίας αν θέλουμε να προκριθούμε.

Οι προσδοκίες μου αναφορικά με τον Χόντα είναι ότι θα προσφέρει στην ομάδα όπως το έχει κάνει ως τώρα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και σημείο αναφοράς για την ομάδα μας. Νομίζω πως στηρίζομαι σ’ έναν παίκτη ο οποίος τα έχει πάει καλά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Χόντα είναι ένας σημαντικός παίκτης. Τον θεωρώ εξαιρετικό ποδοσφαιριστή» είπε για τον μέσο της Μίλαν που έχει πετύχει το μοναδικό ως τώρα γκολ της ασιατικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα