Τηλε-πρεμιέρες στη σκιά των αδειών

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Μπορεί κάποιοι από τους σταθμούς να μη γνωρίζουν μέχρι πότε θα παραμείνουν στον αέρα και αν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για «μαύρο» εφαρμοστούν σε όσους δεν αδειοδοτήθηκαν, ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι να πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης. Και οι μάχες όντως αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Πολλές οι πρεμιέρες για το Epsilon από σήμερα έως και το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου, καθώς μέχρι στιγμής η μοναδική εκπομπή που είχε βγει στον αέρα ήταν της Τατιάνας Στεφανίδου. Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε επέλεξε ο Μένιος Φουρθιώτης για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», ενώ το επόμενο θα βγει στον αέρα η Ναταλία Γερμανού η οποία επανέρχεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που την είχαμε συνηθίσει μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους σε καθημερινή εκπομπή (σ.σ. «Νa maste»).

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος για 26η χρονιά θα βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, μαζί με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου. Απέναντί του την ίδια μέρα και ώρα θα βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του πρωινού με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» στη ζώνη 7-10. Σε καθημερινή βάση θα βλέπουμε πλέον την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» κάθε μέρα από τις 10 έως τη 1. Αμέσως μετά, πάντα στο Epsilon, θα παίρνει τη σκυτάλη η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία επιστρέφει στα μεσημεριανά… μονοπάτια που γνωρίζει πολύ καλά με το «La Biri Biri». Πρεμιέρα και για την Πόπη Τσαπανίδου στις 19/9 με το «Live U», το οποίο επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με τη γνωστή του ενημερωτική συνταγή.

«Σφαγή» μέχρι τελικής πτώσης

Πίσω στο μέτωπο των αδειοδοτήσεων, σκληρό μαίνεται το… πόκερ ανάμεσα στους προσωρινούς υπερθεματιστές των αδειών κι εκείνους που έμειναν εκτός. Το σίριαλ ανάμεσα στον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Ιβάν Σαββίδη φούντωσε με εκατέρωθεν μηνύσεις, ενώ ο Alpha διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται με νέους επιχειρηματίες, όπως οι κ.κ. Καλογρίτσας και Αλαφούζος.

Στο μεταξύ, στις 30 Σεπτεμβρίου ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία θα κρίνει εάν είναι συνταγματικός και νόμιμος ο τρόπος χορήγησης των τεσσάρων αδειών των τηλεοπτικών σταθμών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα