Την επέμβαση εισαγγελέα για τον Σφακιανάκη ζητάει ο Βαλάντης: Αρχίζει πόλεμος

Μετά τον Γιάννη Πάριο, ο Βαλάντης «πυροβολεί» τον Νότη Σφακιανάκη, που ως άλλος εισαγγελέας ζητάει την ποινική του δίωξη. Ο Ροδίτης τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο «ΥOU», σχολιάζοντας το προσφυγικό θέμα, βάλθηκε κατά του συναδέλφου του με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Όλη η κατάσταση με τους πρόσφυγες τι σε κάνει να σκέφτεσαι;

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόσφυγες πολέμου, που σημαίνει οτι δεν είναι όλοι φτωχοί όπως τους παρομοιάζουν. Σκοπός τους είναι να σωθούν και να πάνε σε μια άλλη χώρα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε ότι δίνουν σχεδόν 20.000 ευρώ για να πάνε από τη Συρία στην Ολλανδία. Δεν νομίζω πολλοί Έλληνες να διαθέτουν αυτό το ποσό. Μην κάνουμε πολύ τους έξυπνους και τους φαφλατάδες… Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε φιλόξενοι και να καταλάβουμε το πρόβλημα».

Πώς κρίνεις τις ακραίες δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο Νότης Σφακιανάκης;

«Ο κ. Σφακιανάκης με απογοήτευσε πολύ προτρέποντας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Δεν είναι αυτή λογική. Αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυταπαγγέλτως την ποινική του δίωξη! Έχει φτάσει να λέει αηδίες για να δημιουργεί θόρυβο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα