Την καλλονή αδερφή του Ορέστη Τσανγκ θέλουμε στο «Survivor» (εικόνες)

Σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό, και δη το αντρικό, αν μπορούσε να επιλέξει ποιο μέλος της οικογένειας Τσανκγ θα ήθελε να βλέπει στο Survivor, σίγουρα δεν θα ήταν ο Ορέστης, αλλά η αδερφή του Μαρία. Διαθέτοντας αναλογίες μοντέλου, η 23χρονη αδερφή του κινέζου παίκτη των «Μαχητών», έχει ένα από τους πιο hot προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook, όπου μπορούμε να δούμε πολλές επαγγελματικές φωτογραφήσεις της. Η Μαρία Τζον Xουάν Τσανγκ υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης, έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ, ενώ κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Ιατρικής Άθλησης και Υγείας.

Βλέποντας τη ζωή της να παίρνει μεγάλη δημοσιότητα λόγω της συμμετοχής του αδερφού της στο Survivor, που κατηγορήθηκε από το αγόρι της Ελισάβετ Δολβιαστίδου ότι ψηφίζει και λειτουργεί βάση στρατηγικής, η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, δεν δίστασε να δώσει συνέντευξη στο Down Town.

«Προσπαθώ γενικά να μη χώνομαι, γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος.Ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου. Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα. Βέβαια, όταν σου βρίζουν τον αδελφό, πόσο αποστασιοποιημένη να είσαι; Απλά πιστεύω ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει» απάντησε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα