Την καταδίκη Ψωμιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας

Την καταδίκη του Μάκη Ψωμιάδη και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κ. Κατεβάτης. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την καταδίκη των πέντε κατηγορούμενων, Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου, Χαρίλαο Ψωμιάδη του Παναγιώτη, Φιλιώ Γεωργίου και Αντώνη Κατσαρού, κατά περίσταση για τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κατεβατής, ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος. Ο εξάδελφός του Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη αναφέρθηκε ότι ήταν παρών σε συναντήσεις από τον κατηγορούμενο Αντ. Κατσαρό. Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και γνώριζε όλα όσα συνέβησαν προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση.

«Προέκυψε -κυρίως από το πόρισμα το ΣΔΟΕ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων- ότι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Είμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα