Την πάτησε με τον επιθετικό

Η ΑΕΚ ήθελε τον Ανσαριφάρντ, αλλά οι παράλογες απαιτήσεις του Ιρανού υποχρέωσαν την ομάδα να στραφεί αλλού. Προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να αποκτήσει τον Ντίας, αλλά δεν μπορεί. Άλλον επιθετικό δεν έχει ανακαλύψει και οι δυσκολίες αυξάνονται.

Η αλήθεια είναι ότι η Ένωση έχει βρει λύσεις στη θέση του φορ από τον Τόμας Πέκχαρτ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά σήμερα σκοράρει ο Τσέχος, αύριο όμως μπορεί αυτό να πάψει. Με δεδομένο ότι ο Αλμέιδα δεν είναι αυτός που οραματίζονταν κάποιοι, ο Αραβίδης φεύγει, τα γκολ των Μπαρμπόσα και Μπουονανότε δεν έχουν αναπληρωθεί, ενώ και ο Βάργκας ξέχασε να σκοράρει, η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα τέλμα!

Νωρίς-νωρίς αποκτήθηκαν Βράνιες, Αϊντάρεβιτς και Μεληκιώτης (ενώ έκλεισαν Γιακουμάκης και Τσιντώτας) και φάνηκε προς στιγμήν πως η ομάδα είναι φορτσάτη, αλλά εδώ και μέρες έχει φρενάρει και αργεί να έρθει ο περιβόητος επιθετικός που θα λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Η ανησυχία στον κόσμο είναι έντονη, αφού η Ένωση διεκδικεί ακόμη το Κύπελλο και τη δεύτερη προνομιούχο θέση και ο στράικερ που θα βοηθήσει εδώ και τώρα (και όχι από το καλοκαίρι) είναι κάπου χαμένος μεταξύ Μαλαισίας και Αργεντινής.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, πάντως, πιστεύουν πως είναι θέμα ωρών να κλείσει ο Ντίας και επιμένουν, διότι πιστεύουν πως είναι ο κυνηγός που θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα