Την πάτησε ο Δέλλας από τον φίλο του τον «Ελέ»

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανθρακικός στο Περιστέρι. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος νίκησε τον φίλο του Τραϊανό Δέλλα με 1-2 κι έτσι ο σύλλογος της Κομοτηνής ανάσανε βαθμολογικά, ενώ ο Ατρόμητος γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του και ένατη στα τελευταία δέκα παιχνίδια κάτι που ίσως να αποδεικνύει πως δεν ήταν ο προπονητής το πρόβλημα, αλλά κάτι άλλο. Στο Περιστέρι βιώνουν σε επανάληψη τον εφιάλτη του 2008, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε εντελώς απρόσμενα, παρά το καλό ξεκίνημα. Φέτος, το καλό ξεκίνημα είχε διάρκεια μόλις δύο αγωνιστικές, αφού η συνέχεια ήταν και είναι καταστροφική.

Το ματς για τη 12η αγωνιστική της Super League ήταν κακό με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή και τους παίκτες του Πανθρακικού να απορροφούν εύκολα την πίεση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41’ μετά από κοντινό σουτ του Ποτουρίδη και παρέμβαση του Μελίσση που πρόλαβε τον Γκορμπούνοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις δύο αλλαγές του Δέλλα, ο Ατρόμητος ήταν νευρικός, αλλά βρήκε το γκολ από στημένη φάση, στο 78’ με εκτέλεση φάουλ του Ναπολεόνι. Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν κάκιστη, αφού τρία λεπτά αργότερα δέχθηκαν δεύτερο γκολ, μετά από γρήγορη αντεπίθεση και σκόρερ τον Ηλιάδη, έπειτα από την κούρσα και την εξαιρετική ασίστ του Ντιγκινί. Ο Ηλιάδης, μάλιστα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 66’ έσωσε την ομάδα του από ισοφάριση στο 87’, όταν προ της γραμμής του τέρματος έδιωξε την μπάλα μετά από σουτ του Κούρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης (72’ Στόιτσεφ), Μπίτολο (46’ Ουσέρο), Γοδόι, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (46’ Μαρσελίνιο)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μεχία, Λαδάκης (66’ Ηλιάδης), Χαβίτο, Ροτζέριο (63’ Σέτι), Χασομέρης (36’ Μουδούρογλου), Ντιγκινί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα