Την περίμεναν χρόνια: H στιγμή που η Τζολί περιφρονεί κατά πρόσωπο την Άνιστον (εικόνα)ς

Μεγάλα ονόματα της μεγάλης οθόνης βρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Μαζί και δύο… «αιώνιες εχθροί», η Τζένιφερ Άνιστον και η Αντζελίνα Τζολί.

Οι δύο πρώην του Μπραντ Πιτ, που απέφευγαν επί χρόνια η μία την άλλη, αυτήν τη φορά βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα και τα πράγματα ήταν κάπως αμήχανα.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν την συμπεριφορά της Αντζελίνα Τζολί όταν η Τζένιφερ Άνιστον ανέβηκε στη σκηνή.

Η Τζολί αγνόησε επιδεικτικά την Τζένιφερ Άνιστον, χαμήλωσε το κεφάλι όταν εκείνη μιλούσε και άρχισε να τσιμπάει από το πιάτο που είχε μπροστά της.

Στη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται πως οι περισσότεροι παρακολουθούν με προσοχή την Άνιστον, εκτός από τη γυναίκα που της «έκλεψε» τον Μπραντ Πιτ (και μερικούς ακόμη που κάθονται δίπλα της).

Βέβαια, την καλύτερη έκφραση από όλους την είχε η Ντακότα Τζόνσον, η οποία δεν κρατήθηκε και γύρισε γουρλώνοντας τα μάτια προς το μέρος της Αντζελίνα για να δει την έκφρασή της, την ώρα η Άνιστον έβγαζε λόγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα